Hoofdinhoud

12-12-2018

In Zuid-Afrika bieden 2.000 MAMAS dagelijkse zorg en veiligheid aan 50.000 kinderen in ernstige armoede. Dat is nog eens MAMA POWER! Elke MAMA heeft supertalenten. Benieuwd naar de jouwe? Doe onze MAMA POWER-test!

De Zuid-Afrikaanse MAMAS zijn sterke, lokale vrouwen die in hun eigen gemeenschap opstaan voor de armste kinderen. Duizenden kinderen waarvan de ouders niet kunnen voorzien in de basisbehoeftes, vinden bij de MAMAS dagelijks zorg, zoals gezonde voeding, een veilig thuis, opvang, kleding en onderwijs. De MAMAS helpen deze kwetsbare kinderen op weg naar een beter leven! Ze lopen met de kinderen mee totdat ze groot genoeg zijn om voor zichzelf te zorgen en een eigen inkomen te verdienen. De MAMAS zorgen bijvoorbeeld voor een dagelijkse maaltijd en hulp bij het maken van huiswerk.  Maar de MAMAS zijn ook rolmodellen, ze leren de kinderen door sporten en spelen zelfvertrouwen te krijgen, ze leren hen zelfstandig te worden en plezier te hebben. Door de enorme MAMA POWER van deze vrouwen kunnen de allerarmste kinderen uit de vicieuze cirkel van armoede breken.

Ook Nederlandse MAMAS hebben natuurlijk talenten! Onder hun hoede kunnen kinderen zich onbezorgd en veilig ontwikkelen. Ze geven het goede voorbeeld in zaken die ze belangrijk vinden in de opvoeding. Ze creëren een omgeving waarin kinderen kunnen doen waar zij goed in zijn.

Wil je weten wat jouw MAMA POWER is?

Doe onze test en ontvang een gratis MAMA POWER-tas!