Verschillende Nederlandse bedrijven steunen de MAMAS in Zuid-Afrika. Daarmee maken zij een wereld van verschil voor kinderen als de elfjarige Asibonga, die allebei zijn ouders verloor aan aids en zich lange tijd zelf moest zien te redden. Wij zijn blij met de unieke partnerships met onderstaand bedrijven.

Newomij geeft om onderdak

Als een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen in Nederland vindt Newomij het belangrijk dat ook Zuid-Afrikaanse kinderen een veilig dak boven hun hoofd hebben. Het bedrijf steunt Kinderfonds MAMAS heel bewust meerjarig, zodat wij op onze beurt de projecten voor de lange termijn kunnen steunen. “Zorg van babytijd tot eerste baan; dat is wat ons zo aanspreekt in de werkwijze van de MAMAS. Zodat kinderen een weg vinden uit de armoede en later zelf voor goed en veilig onderdak kunnen zorgen.” – Lizette de Pagter van Newomij 

Inkoopacademie maakt het verschil

Inkoopacademie logo

InkoopAcademie is sinds 2011 bekend als de inkoopopleider met businessfocus, met relevante praktijkgerichte opleidingen en met een leuke en moderne aanpak. Naast businessfocus juist ook onderscheidend door haar verfrissende aanpak en ruimte voor emotie in het dagelijks handelen van professionals. Mensen doen immers zaken met mensen, niet met organisaties.

“In onze opleidingsaanpak gaat het er altijd om dat professionals zelf succesvoller worden in hun dagelijkse praktijk. InkoopAcademie verzorgt opleidingen en begeleidt professionals in hun dagelijkse praktijk, maar uiteindelijk zijn het natuurlijk de professionals zelf die, met een duwtje in de rug, het verschil maken. Een visie die goed aansluit bij de werkwijze van Kinderfonds MAMAS. InkoopAcademie helpt graag mee door ook een flink aantal kinderen een duwtje in de rug te geven.” – Mike de Jongh van InkoopAcademie

Bedrijfskleding voor het goede doel

Workwear met een goed verhaal, dat is MAMAS Bedrijfskleding. Het is een initiatief van de maatschappij Seegers en van Waveren B.V., dat ondernemend Nederland van goede bedrijfskleding voorziet. Een deel van de opbrengst van deze workwear komt ten goede aan het werk van Kinderfonds MAMAS. Hiermee steunen zij het belangrijke werk voor de kinderen in Zuid-Afrika en bieden ondernemend Nederland de kans hetzelfde te doen. Niet door middel van een donatie, maar door de aankoop van bedrijfskleding. Een aansprekende vorm van modern MVO-beleid.

Van Hoorne brengt zang en dans naar Zuid-Afrika

Niets is vanzelfsprekend, zeker niet een onbezorgde jeugd. Vanuit die gedachte zet Van Hoorne Entertainment zich in voor de Zuid-Afrikaanse MAMAS en de kinderen die zij onder hun hoede nemen. Het productiebedrijf steunde Kinderfonds MAMAS met een bijdrage aan zang, dans en drama in 28 projecten door heel Zuid-Afrika. Zodat kinderen weer even kind kunnen zijn. Musicalster Sita Vermeulen en directeur Michael van Hoorne reisden naar Zuid-Afrika om drie projecten te bezoeken. Bekijk de korte documentaire van deze bijzondere samenwerking.

Ook steunen met uw bedrijf?

De MAMAS ontfermen zich over de meest kwetsbare kinderen, de MAMAS zijn vaak de enige hoop die zij hebben. Wilt u de MAMAS steunen met uw bedrijf? Dat kan op veel verschillende manieren.