Het Perfecte Plaatje Op Reis bij de MAMAS

Het perfecte plaatje

Wat doet Eloise van Oranje bij de MAMAS? Samen met onder andere AVROTROS-presentator Jaap Jongbloed doet zij mee aan het populaire RTL 4 tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’. Op woensdag 17 mei was een wel heel bijzondere aflevering te zien: er werd een bezoekje gebracht aan de MAMAS!

Kijkcijferhit Het Perfecte Plaatje

Tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ is een groot succes. In de kijkcijferhit gaan bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan. Vorig jaar werd het programma uitgebreid met een speciale ‘Op Reis’ editie. Ook dit jaar reist een groep BN’ers af naar de andere kant van de wereld om de mooiste plaatjes vast te leggen. De deelnemers van het tweede seizoen? Niemand minder dan Jaap Jongbloed, Eloise van Oranje, Rick Brandsteder, Rob Dekay, Tatum Dagelet, Leontien ter Braak, Numidia el Morabet en Wildebras.

Zuid-Afrika steelt harten

Het decor voor ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis 2023’ is niet het minste: het prachtige Zuid-Afrika. De deelnemers worden stuk voor stuk verliefd op het land én de mensen. Dat snappen wij wel. In de tweede aflevering wordt namelijk een bezoekje gebracht aan een aantal projecten van Kinderfonds MAMAS. De deelnemers ontmoeten onze MAMAS én PAPAS bij de projecten Breede Valley, Etafeni en Ubuntu4All. Deelnemers krijgen de opdracht om de kracht, hoop en liefde van de MAMAS en PAPAS in beeld te brengen. Een uitdagende opdracht die een grote indruk achterlaat.

De MAMAS welverdiend in de spotlight

De reacties na de uitzending zijn overweldigend. De MAMAS hebben de harten gestolen van de deelnemers, filmcrew en vele kijkers van het programma. Deelnemende BN’ers als Eloise van Oranje en Tatum Dagelet spreken hun bewondering voor de MAMAS uit op sociale media. Daarnaast heeft het programma hartverwarmende steun van nieuwe donateurs opgeleverd.

Kijk Het Perfecte Plaatje Op Reis terug

Heeft u aflevering 2 van Het Perfecte Plaatje Op Reis gemist? Terugkijken kan via RTL XL of Videoland.