Doneren

Meer dan 3 miljoen kinderen in Zuid-Afrika leven in extreme armoede. Zoals de 3-jarige Khubi, die vaak met honger naar bed gaat.

Gelukkig zijn er de MAMAS. Zij helpen kinderen als Khubi en zorgen voor voeding, medische zorg, scholing, en liefdevolle aandacht. Zij staan op voor de meest kwetsbare kinderen, maar kunnen dit niet alleen. Juist nu is uw hulp harder nodig dan ooit.

werkwijze

Met uw donatie aan Kinderfonds MAMAS, maakt u het verschil in de levens van de armste kinderen in Zuid-Afrika. Wist u dat de MAMAS voor slechts 20 cent per dag al één kind kunnen helpen? Doneer nu.

Doneren in het kort

Trouwe steun

De MAMAS helpen kinderen vanaf hun geboorte tot aan de eerste baan. Want voor het bevrijden van een kind uit de armoede, is een lange adem nodig. Daarom zijn wij zo blij met meer dan 50.000 betrokken donateurs die de MAMAS periodiek steunen.

20 cent per dag

Met 20 cent per dag (6 euro per maand), kunnen de MAMAS één kind dagelijks te eten geven, naar school laten gaan en alle liefde en zorg geven die nodig is om gezond groot te worden.

Besteding van uw gift

De MAMAS van Zuid-Afrika helpen de armste kinderen van Zuid-Afrika door hen vanaf de geboorte tot aan de eerste baan, onder hun vleugels te nemen. Zij zorgen er met eten, onderwijs, medische zorg en heel veel liefde voor, dat ook deze kinderen kans hebben op een toekomst.

Meer dan eten en onderdak

De MAMAS zijn de echte helden. Elk gered kind is er een!

Robert van den Berg, donateur

Het verhaal van onze donateur, Robert van den Berg: “U hoeft mij niet te bedanken voor mijn steun. Ik moet jullie bedanken! Door organisaties zoals Kinderfonds MAMAS wordt de wereld een beetje beter in deze donkere moeilijke tijden. Elk gered kind is er een. En met gered bedoel ik niet alleen met eten, onderdak, scholing en kleding, maar ook met een toekomstperspectief. Ik maak alleen maar geld over, dat is niet zo moeilijk. De MAMAS zijn de echte helden.”

Steun de MAMAS

Voor maar 20 cent per dag (= 6 euro p/m) zorgen de MAMAS ervoor dat een kind veilig, gezond en geliefd kan opgroeien.