Onze partners

Kinderen redden uit de armoede, kunnen de MAMAS niet alleen. Gelukkig hoeft dat ook niet! Naast de trouwe steun van duizenden donateurs mag Kinderfonds MAMAS rekenen op de inzet en betrokkenheid van speciale vrienden. Zij delen de droom van een eerlijke kans voor Zuid-Afrika’s meest kwetsbare kinderen. En daar maken ze zich hard voor.

partners van Kinderfonds MAMAS

We zijn trots op onze ambassadeurs! Deze bekende Nederlanders hebben Kinderfonds MAMAS in hun hart gesloten en bouwen mee aan de droom van de MAMAS, een eerlijke kans voor alle kinderen van Zuid-Afrika:

  • Robèrt van Beckhoven
  • Nance Coolen
  • Leona Philippo

Lees hier hun verhaal.

Bedrijven

Verschillende Nederlandse bedrijven steunen de MAMAS in Zuid-Afrika. Daarmee maken zij een wereld van verschil voor de meest kwetsbare kinderen. Wij zijn erg blij met de unieke partnerships met deze bedrijven:

  • Newomij
  • Inkoopacademie

Nationale Postcode Loterij

Al vanaf het allereerste begin mag Kinderfonds MAMAS rekenen op de steun van de Nationale Postcode Loterij. Zonder de loterij als loyale partner zouden we nooit gegroeid zijn tot de organisatie die we vandaag zijn. We zijn de Nationale Postcode Loterij en alle donateurs, zeer dankbaar!

Lees meer over de steun van de NPL.

Nationale Postcode Loterij
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontdek hoe de MAMAS écht het verschil maken in Zuid-Afrika
Aanhef(Vereist)