Hoofdinhoud

23-06-2020

Bij Veronica Mehl, kortweg MAMA Ronni genoemd, kon je altijd terecht voor een dikke knuffel. Met haar warme hart en doorzettingsvermogen ging zij zelfs de moeilijkste uitdaging aan. Ze gaf kinderen die uit huis zijn geplaatst een tijdelijk thuis. Met grote droefenis deelt Kinderfonds MAMAS mee dat MAMA Ronni vrij plotseling op 63-jarige leeftijd is overleden aan een hartaanval. 

Wij leven intens mee met het team van Elkana, haar familie en vrienden en wensen hen heel veel sterkte met dit grote verlies. Kinderfonds MAMAS steunt Elkana al sinds 2006. We werden meteen verliefd op MAMA Ronni en haar missie om straatkinderen, wezen en slachtoffertjes van misbruik en geweld een nieuwe kans te geven. In Malmesbury heeft Elkana een locatie voor tijdelijke opvang van uit huis geplaatste kinderen, waar ze vaak voor het eerst in hun leven met liefde en respect worden behandeld. 

Wij zijn ontzettend dankbaar voor het prachtige werk dat MAMA Ronni heeft verricht, haar hartelijkheid én haar ondersteuning van collega’s. “Ik kon haar altijd bellen als ik met een probleem zat en dan had MAMA Ronni altijd wel een oplossing paraat. Ze heeft meer dan 30 jaar als maatschappelijker werker gewerkt en echt alles al eens gezien. Ze hield altijd hoop want ze wist hoe belangrijk het is kwetsbare kinderen te steunen en liefde te geven, “aldus MAMA Ingrid van Inspire. 

Directeur Joep Verboeket: ”Tijdens mijn eerste projectreis voor Kinderfonds MAMAS ontmoette ik Mama Ronni. Ze stal direct mijn hart. Zo’n gepassioneerde vrouw die zich met hart en ziel inzette voor ‘haar’ kinderen. Het zijn MAMAS als MAMA Ronni die echt het verschil maken in een kinderleven. Haar lieve warme lach zullen we nooit vergeten.”