Hoofdinhoud

24-08-2021

We spenderen een steeds groter gedeelte van ons leven online. Daarom is het belangrijk dat ook wij als organisatie online blijven meegroeien en ons verder ontwikkelen. Om onze bezoekers goed door onze website te kunnen begeleiden, hebben we de site verbeterd en gebruiksvriendelijker gemaakt. Daarbij is vooral gelet op een verbeterende lay-out en navigatie zodat u snel alle informatie over de MAMAS en ‘hun’ kinderen kunt vinden.

Homepagina van website Kinderfonds MAMAS

Op de website wordt kort maar krachtig het verhaal van Kinderfonds MAMAS, de MAMAS en de projecten verteld. We houden u op de hoogte van het laatste nieuws, en brengen u persoonlijke verhalen over de MAMAS en natuurlijk ook de kinderen die ze onder hun hoede hebben. Zodat u weet wat er speelt én ziet en leest hoe uw donatie besteed wordt. Neem vooral eens een kijkje op onze prachtige webpagina waarop we het belangrijke werk van de MAMAS nader toelichten.

Ontworpen voor mobiel

Onze vorige website was verouderd, en voldeed technisch niet meer aan onze wensen. Met deze prachtige nieuwe website, die ook ontworpen is voor mobiel, hopen we weer jaren vooruit te kunnen. Zodat we blijven werken aan onze missie: om alle Zuid-Afrikaanse kinderen die in ernstige armoede leven, te laten opgroeien onder de vleugels van een MAMA.

We bedanken webbureau GoPublic voor de fijne samenwerking.