Hoofdinhoud

30-05-2023

Moederdag: hét moment om onze waardering voor moeders uit te spreken. In de moederdagshow van Kinderfonds MAMAS ‘MAMAS Bedankt’ op RTL 4 stond onvoorwaardelijke moederliefde centraal. 

Nance Coolen en Isa Hoes nemen u mee

Op Moederdag, zondag 14 mei 2023, werd MAMAS Bedankt uitgezonden op RTL 4. In de show, gepresenteerd door Kinderfonds MAMAS ambassadeur Nance Coolen en Isa Hoes, worden MAMAS in Zuid-Afrika en moeders dichter bij huis verrast. Moederliefde is onmisbaar. Vrouwen die hier stuk voor stuk verantwoordelijk voor zijn, worden welverdiend in het zonnetje gezet.

Verhalen uit Zuid-Afrika

MAMAS Bedankt zou geen initiatief van Kinderfonds MAMAS zijn zonder prachtige beelden en verhalen uit Zuid-Afrika. We zien kinderen die dankzij de steun van onze donateurs kans hebben op een toekomst. De kinderen van Inspire zetten samen een actie op touw voor MAMA Ingrid, en NorSA’s MAMA Genevea krijgt een bijzonder cadeau van twee jongens uit haar project. Verder zien we een emotionele terugblik met Kim-Lian van der Meij, die deze twee jongens én ‘hun’ MAMAS in 2017 bezocht.

Een ode door Inge de Bruijn en taart van Robèrt van Beckhoven

De onvoorwaardelijke moederliefde in Nederland wordt niet vergeten. Bijzondere bonusmoeder, pleegmoeder én biologische moeder wordt in het zonnetje gezet en Alexandra Alphenaar zingt een prachtig lied. Kinderfonds MAMAS ambassadeur Robèrt van Beckhoven verrast een bijzonder persoon met een heerlijke moederdagtaart, en viervoudig Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn doet een ode aan haar eigen moeder.

Kijk MAMAS Bedankt terug

Heeft u deze prachtige moederdagshow op RTL 4 vol dankbaarheid en liefde gemist? Terugkijken kan via RTL XL.