Hoofdinhoud

09-10-2021

Met je bedrijfskleding bijdragen aan een eerlijke toekomst voor Zuid-Afrikaanse kinderen? Het kan! Onze partner de maatschappij Seegers en Van Waveren B.V zette een speciale MAMAS-lijn op. Een deel van de opbrengst van deze werkkleding gaat naar Kinderfonds MAMAS. Dit resulteerde in 2021 in een fantastisch bedrag van € 6.615,-.    

MAMAS Bedrijfskleding wil zo de Zuid-Afrikaanse MAMAS steunen in hun onmisbare werk voor de meest kwetsbare kinderen van hun land. Volgens Sonja Seegers, eigenaresse van Protect Bedrijfskleding passen de MAMAS goed bij de doelstelling van het bedrijf: duurzame en eerlijke kleding voor harde werkers. “We geloven in de kracht van de MAMAS en vinden het prachtig dat we hun kunnen steunen in hun belangrijke werk,” aldus Seegers

MVO-beleid

Tegelijkertijd biedt MAMAS Bedrijfskleding ondernemend Nederland de mogelijkheid om op een aansprekende manier invulling te geven aan MVO-beleid: niet door het doen van een donatie, maar door de aankoop van werkkleding met een bijzondere meerwaarde. In Nederland werken inmiddels honderden mensen in de MAMAS Bedrijfskleding, van koks tot schilders, van kantoormedewerkers tot ziekenhuispersoneel.

Kinderfonds MAMAS is ontzettend blij met de steun van MAMAS Bedrijfskleding! Deze cheque is een fantastische resultaat en gaat de MAMAS heel erg helpen.

Benieuwd hoe de MAMAS ‘workwear’ eruitziet? Kijk op de MAMAS Bedrijfskleding website.