Hoofdinhoud

25-10-2021

De lijnen stonden roodgloeiend afgelopen woensdag tijdens de uitzending van ‘Tijd voor MAX’, die geheel in het teken stond van Kinderfonds MAMAS. Duizenden mensen belden om donateur te worden, geraakt door de beelden van de zusjes Awona en Lumile die een schooluniform kregen en van de kleine Khubi die nu naar de crèche van de MAMAS kan. De reacties waren hartverwarmend.

Tijdens de uitzending waren prachtige beelden te zien MAMA Ingrid die als geen ander wat het betekent om in extreme armoede op te groeien. “Ik heb als kind regelmatig meerdere dagen niet te eten gehad. Ik weet hoe het voelt om nergens heen te kunnen en niemand te hebben die je om eten kunt vragen.” Nu zet MAMA Ingrid zich met haar project Inspire dag en nacht in voor de allerarmste kinderen op het Swartlandse platteland.

Te gast in de studio waren directeur Joep Verboeket, ambassadeurs Leona Philippo en Robèrt van Beckhoven, Ines von Rosenstiel kinderarts en oprichter van Medical Checks for Children en zanger Stef Bos die zijn prachtige ode aan de MAMAS zong.

De hele uitzending is terug te kijken op de website van omroep MAX.