Hoofdinhoud

01-02-2018

Kinderfonds MAMAS heeft een nieuwe bestuursvoorzitter: Ellen Nauta. We heten haar van harte welkom!

Eind 2017 moesten we vanwege haar drukke werkzaamheden afscheid nemen van voorzitter Annelies van der Vorm. Met veel enthousiasme heeft Ellen inmiddels het stokje van haar overgenomen. 

Ellen is sinds 2013 burgemeester van de gemeente Hof van Twente, maar heeft ook een lange loopbaan in de ontwikkelingssamenwerking achter de rug. “In die jaren heb ik geleerd dat wij hier in Nederland niet moeten bedenken hoe het elders moet”, zegt zij. “Dat vind ik zo mooi aan Kinderfonds MAMAS: het draait volledig om lokale vrouwen die zelf heel goed weten wat de problemen én oplossingen zijn.” 

“Als moeder van twee inmiddels volwassen kinderen voel ik me verbonden met álle kinderen. Ik zet me dan ook heel graag in voor Kinderfonds MAMAS; met dien verstande dat de MAMAS het échte werk doen. Dat kan ook niet anders: wij kunnen hun problemen niet oplossen, hun zorgen niet wegnemen. Maar we kunnen wel naast hen gaan staan.”

Ons bestuur telt in totaal 5 leden die zich allemaal geheel vrijwillig voor Kinderfonds MAMAS inzetten. Meer informatie over ons bestuur vindt u hier.