Tijdens de MAMAS Mei Maand staan de MAMAS in de spotlight. Zo komen zij terug in niet één, maar zelfs twee tv-programma’s. Lees hier meer over MAMAS Bedankt en Het Perfecte Plaatje op Reis.

MAMAS Bedankt

Zondag 14 mei om 17.00 uur op RTL 4

Kijk op Moederdag naar MAMAS Bedankt, gepresenteerd door onze ambassadeur Nance Coolen en Isa Hoes. Het belooft een indrukwekkende show te worden vol beelden en verhalen uit Zuid-Afrika, van kinderen die dankzij uw steun kans hebben op een toekomst. U ziet ontroerende terugblikken met onder andere Kim-Lian van der Meij, verrassende optredens en vooral veel liefde en dankbaarheid voor onze moeders en de MAMAS. Zo bedankt ambassadeur Robèrt van Beckhoven een bijzonder persoon met een heerlijke moederdagtaart en zet viervoudig Olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn haar moeder op bijzondere wijze in het zonnetje.

Het Perfecte Plaatje Op Reis

Woensdag 17 mei om 20.30 uur op RTL 4

Wat doet Eloise van Oranje bij de MAMAS? Samen met onder andere AVROTROS-presentator Jaap Jongbloed en zanger Rob Dekay doet zij mee aan het tv-programma Het Perfecte Plaatje Op Reis. De eerste helft van de tweede aflevering, op 17 mei, staat in het teken van de MAMAS. Acht bekende Nederlanders laten zich raken door het werk van de MAMAS en leggen hun ervaringen vast op prachtige foto’s. Kijkt u mee naar de ervaringen van deze BN’ers in Zuid-Afrika?