Een leven zonder voortdurende honger en een aai over de bol als het nodig is. Niet ronddwalen in de levensgevaarlijke sloppenwijken, maar spelen en leren op een veilige plek. Weer zorgeloos kind kunnen zijn. De MAMAS maken dat verschil. Met uw bijdrage geven de MAMAS ruim 77.000 kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika hoop op een toekomst. Duizendmaal dank namens de kinderen en de MAMAS. Op deze pagina vindt u meer informatie over het wijzigen of opzeggen van uw donatie.

Niet helemaal zeker?

Voor slechts 20 cent per dag helpen de MAMAS één kind, dus ook de kleine beetjes hebben een groot resultaat. Heeft u er al aan gedacht om uw donatie te verlagen? Neem gerust contact met ons op via 035 – 539 5980 tijdens kantoortijden, of door te mailen naar info@kinderfondsmamas.nl.

Toch opzeggen

Wilt u uw donatie aan Kinderfonds MAMAS toch opzeggen? Met een telefoontje of e-mail is dit zo geregeld. U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op 035 – 539 5980 of mailen naar info@kinderfondsmamas.nl.

Let op! Aan het wijzigen of opzeggen van uw donateurschap bij Kinderfonds MAMAS zijn nooit kosten verbonden. Let op dat u geen gebruik maakt van websites die u tegen betaling helpen met het opzeggen van uw donatie.

MAMA POWER werkt!

Uw donatie heeft het verspreiden van heel veel MAMA POWER mogelijk gemaakt.

Bekijk de video of lees meer over het resultaat van de MAMAS in het jaarverslag.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van het werk van de MAMAS en ontvang onze digitale nieuwsbrief.